Velkommen på fodrejsen. En sanselig oplevelse.

Stifolder og infotavler rundt i landskabet.  Vestervig – Kjærgården – Krik Vig

Kom med på sporet af historie og natur.  4 ruter af forskellig længde

Sjældent kan du opleve så varierede landskabstyper og historiske spor fra forskellige tidsaldre i gåafstand som her. En lang række lodsejere har givet lov til vi kan få nogle helt unikke oplevelser.

Vi byder velkommen på fodrejsen, som kan gennemføres i al slags vejr og året rundt i det tempo du ønsker. Uanset om du tager den lange tur eller blot rundt i byen venter der oplevelser, der vil stimulere alle sanser og træne dit bevægeapparat. Der er liv og glade dage med mulighed for leg, mad og forfriskninger, men du kan også finde ro og plads til fordybelse og en badetur i fjorden.

Naturen er varieret. Ved kysten er der forblæste træer og blot få min væk finder du knejsende bøgetræer, der er op mod 200 år gamle. Området rummer et utal af vilde blomster, insekter og fuglearter. Der er gode chancer for at møde rådyr, ræv og hare.

Udgivet af Vestervig Håndværker- og Borgerforening i samarbejde med Grundejerforeningen Kjærgården .

Støttet af Friluftsrådets udlodningsmidler til friluftsliv.

Stikort i større opløsning til download:

Tavle-Velkommen-paa-fodrejsen

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk