Kontingent for 2023

Vestervig Håndværker og Borgerforening kan kun fungere ved at der er betalende medlemmer, som bakker op om bestyrelsen og de aktiviteter der afvikles. Derfor er det nu igen blevet tid til at opkræve kontingent.

Der har allerede været gang i den i år med hele 4 arrangementer bare i januar og februar. For at vi kan blive ved med at være så aktive, har vi behov for jeres opbakning – også i form af det årlige kontingent.

Kontingent til Håndværker og Borgerforeningen

Kontingent Thinghuset

Kontingent Klostermøllen

Bidrag til Julebelysning

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk