Vestervig Film

I samarbejde med AD-Media har Vestervig Håndværker- og Borgerforening lavet en film om vores dejlige by. Vi er lidt stolte af det endelige resultat og håber, I vil hjælpe os med at sprede budskabet om at Vestervig er et helt igennem fantastisk sted at bo – især – for børnefamilier. Vi siger tusind tak til alle sponsorer, statister og alle andre, der med deres idéer, tid eller kritik har bidraget til at lave Vestervig Filmen.

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk